2e Dakcursus Platte Daken 2024 succesvol afgerond

Artikel delen

Op 19 juni 2024 hebben 31 van de 33 deelnemers alweer de 2e Dakcursus Platte Daken van dit jaar bij BDA Opleidingen succesvol afgerond en het diploma hiervoor in ontvangst genomen. Een uitstekende prestatie!

Na 6 intensieve cursusdagen – met verschillende praktijkdemonstraties – waarin alle facetten van platte daken aan de orde zijn gekomen, kunnen deze deelnemers hier met recht trots op zijn. Van harte gefeliciteerd!

De totale cursus is door de deelnemers zowel qua inhoud als organisatie met een mooie 8,3 gewaardeerd. Daar zijn we natuurlijk ook heel erg blij mee.

De exclusieve sculptuur ‘De 𝗗𝗮𝗸𝗰𝗼𝗻𝗻𝗮𝗶𝘀𝘀𝗲𝘂𝗿’– voor de deelnemer met de hoogste score – hebben we mogen uitreikenaan Bas Janssen van Jonkers Hoveniers uit Venlo!

Eervolle vermeldingen zijn er voor Edwin Pilon vanOranjedak en Bart-Jan van Sommeren van Insus. Beide met dezelfde score. Een erg mooie prestatie!

De 3e Dakcursus Platte Daken van 2024 start op 04 september aanstaande en is inmiddels volgeboekt. Voor de eerstvolgendeDakcursus Platte Daken (in 2025) kunt u zich weer inschrijven. Deze start op 15 januari 2025.

De Dakcursus Platte Daken is bij uitstek geschikt voor instromers en doorstromers in de dakbedekkingsbranche en voor medewerkers van woningcorporaties, gemeenten en aannemers die in relatief korte tijd veel kennis willen vergaren over alle facetten van het platte dak.

Meer informatie over deze en andere cursussen kunt u terugvinden op onze site www.bdaopleidingen.eu of door telefonisch contact

Van links naar rechts: Edwin Pilon (Oranjedak) – Bart-Jan van Sommeren (Insus) – Bas Janssen (Jonkers Hoveniers) en Paul Verkaik (BDA Dak- en Gevelopleidingen B.V.)