3e Dakcursus Platte Daken 2023 succesvol afgerond

Artikel delen

Op 1 november 2023 hebben 28 deelnemers de Dakcursus Platte Daken succesvol afgerond en het diploma hiervoor in ontvangst genomen.

Na 6 intensieve cursusdagen – met verschillende praktijk onderdelen – waarin alle facetten van platte daken aan de orde zijn gekomen, kunnen de deelnemers hier met recht trots op zijn.

De totale cursus is door de deelnemers zowel qua inhoud als organisatie weer met een mooie 8 gewaardeerd. Daar is BDA opleidingen natuurlijk erg blij mee.

De exclusieve sculptuur De ๐——๐—ฎ๐—ธ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ – voor de deelnemer met de hoogste score – heeft Paul Verkaik, directeur BDA opleidingen aan Vincent Olthuis van ABT โ€“ adviseur in bouwtechniek (Velp) mogen overhandigen.

Eervolle vermeldingen zijn er voor Jan Nieuwelink van Oranjedak en Donna Hienkens van Patina Dakdenkers. Een hele mooie prestatie!

De 4e Dakcursus Platte Daken van 2023 is inmiddels gestart. ย Voor de eerste Dakcursus Platte Daken van 2024 kunt u zich weer inschrijven. Deze start op 17 januari 2024.

De Dakcursus Platte Daken is vooral bedoeld voor instromers en doorstromers in de dakbedekkingsbranche en voor medewerkers van corporaties, gemeenten en aannemers die in relatief korte tijd veel kennis willen vergaren over alle facetten van het platte dak.

Meer informatie over deze en andere cursussen kunt u terugvinden op onze site www.bdaopleidingen.eu of door telefonisch contact: 085 487 1910

Van links naar rechts: Donna Hienkes, Vincent Olthuis, Paul Verkaik (BDA Dak- en Gevelopleidingen B.V.) en Jan Nieuwelink