Aantrekkelijkste Werkgever van Midden Limburg

Artikel delen

Verkoelen Dakspecialisten uit Weert valt in de prijzen voor aantrekkelijkste werkgever van de regio midden Limburg!

In de categorie ‘MKB’ kreeg partner van de NDA, Nederlandse Dakdekkers Associatie, Verkoelen Dakspecialisten uit Weert, donderdag 14 november jl., de meeste stemmen voor de aantrekkelijkste werkgever van de regio Midden-Limburg dit samen met Tobas Jeugdhulp in de categorie Zuid-Limburg.

KLG Europe en Volantis zijn afgelopen donderdag gekozen als Aantrekkelijkste Werkgevers van geheel Limburg voor de periode 2019/2020 tijdens het partnerevent Meet The Youngsters. De verkiezing wordt georganiseerd om regionale bedrijven meer te promotoren onder jongeren. De deelnemende bedrijven presenteerde zich bij Limburgse studenten. Daarna werden de winnaars gekozen. In de categorie ‘groot bedrijf’ won in Midden-Limburg PSW en in Zuid-Limburg de MeanderGroep.

De verkiezing van de meest aantrekkelijkste werkgever van Limburg wordt georganiseerd door Meet the Youngsters, samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL), Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond (LLTB). Limburg.