Vakbeurs Facilitair van 29 t/m 31 januari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Artikel delen

Drie dagen lang, van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2020, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 22 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u op dit evenement echt niet ontbreken.

Breed vakgebied
Met facilitair en gebouwbeheer richten wij ons op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering. Bent u benieuwd of ook het onderwerp waar uw bedrijf onder valt op de beursvloer te vinden is? Kijk dan snel in de trefwoordenlijst. Misschien bent u wel de eerste op de beursvloer!

Kennisoverdracht
De kennisoverdracht vindt plaats in 5 zalen, waarvan er iedere dag 2 zijn gereserveerd, voor lezingen die specifiek betrekking hebben op de sectoren overheid, zorg of onderwijs. Uiteraard onder voorbehoud van aanbod.

Met deze 120 topsprekers op de beursvloer vormt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 voor het vijfde, achtereenvolgende jaar de belangrijkste kennisoverdracht voor de werkplek, de werkomgeving en de ontwikkelingen op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer van het jaar.

Wil u op de hoogte blijven van alle actuele zaken rondom de vakbeurs, volg ons dan via Twitter of Linkedin.