AGS introduceert op de Bouwbeurs AGS Eco-Afvoeren®

Artikel delen

AGS uit Dordrecht introduceert op dr bouwbeurs een CO2 Neutraal geproduceerde loden afvoer. Deze AGS Eco-afvoer wordt gelast met Waterstof Zuurstof

De voordelen op een rijtje:
– Gelast met Waterstof Zuurstof – Uitstoot vrij en CO2 neutraal geproduceerd
– Geen uitspoeling van lood aan regenwater door vooraf behandelde koker
– Voorgeprimerde plakplaat voor optimale hechting en lange levensduur
– Geen afval tijdens productie.
– Vervaardigd uit 100% gerecycled lood
– Na gebruik weer voor 100% te recyclen

De afvoer van en voor de toekomst.

Niet betreft maatvoering of ontwerp, wel betreft eigenschappen. Keer op keer weer te recyclen. Zonder verlies. Optimale hechting. Wilt u blijven vertrouwen op bewezen kwaliteit, maar draagt u het milieu ook een warm hart toe? Kom dan langs bij ons op de stand en vraag naar AGS Eco-Afvoeren. De afvoer van de toekomst.

Bouwbeurs Utrecht Hal 11 stand E010 stand TotaalDakConcept/ DakontmoetingsCentrum
CO2 neutraal geproduceerde HWA afvoeren van AGS zijn geschikt voor Net Zero 2050

De ambitie van de europese unie is niet mis. Nul netto uitstoot van broeikasgassen per 2050. Geen wens, geen droom, maar een wet. Het moet gebeuren. De EU komt ook met een oplossing. De Green Deal. Dat Europa omvormt tot een moderne, concurrerende en grondstofefficiente economie.

Wat is grondstof- efficient? Een homogene grondstof die oneindig te recyclen is zonder verlies en degeneratie van het materiaal. Iedere keer weer opnieuw te recyclen, niet maar één keer. Voor 100%. Met één van de de hoogste inzamelingspercentages van alle bouwstoffen. Dat is LOOD. 100% gerecycled Lood.

AGS gebruikt dit lood om ECO afvoeren te maken. Gelast met waterstof-zuurstof. Op naar een uitstootvrij 2050. Bij AGS begint het vanaf vandaag!