Campagne Veiligheid op Pole Position van start

Artikel delen

Tijdens de vakbeurs Daken & Zaken is de aftrap gegeven voor de campagne Veiligheid op Pole Position, een initiatief van het Sociaal Fonds BIKUDAK.

www.veiligheidoppoleposition.nl

Drie bestuurders van het fonds drukten gezamenlijk de rode startknop in: Hanane Chikhi, bestuurder bij CNV Vakmensen, Ben Bleumer, bestuurder bij FNV Bouwen & Wonen, en Cees Woortman, directeur/secretaris VEBIDAK. Tegelijkertijd werd de nieuwe website van SF BIKUDAK onthuld.

V.l.n.r. Cees Woortman, Hanane Chikhi en Ben Bleumer geven het startsein voor de actie Veiligheid op PolePosition, een initiatief van Sociaal Fonds BIKUDAK.

Doel veilig werken

De actie Veiligheid op Pole Position heeft tot doel om veilig werken op het platte dak te stimuleren. Werknemers onder de CAO BIKUDAK kunnen een idee inzenden waarmee de veiligheid op het dak wordt gediend en dat breed, sowieso ook buiten het eigen bedrijf, toepasbaar is. De deelnemer met het Beste Idee wint een VIP Weekend voor twee personen tijdens de F1 Grand Prix Formule 1 2024 in Zandvoort. Na een geslaagd haalbaarheidsonderzoek wordt bovendien 15.000 euro beschikbaar gesteld om zijn of haar idee uit te voeren. Ook voor de categorie├źn Best Practice en Beste Veiligheidsman of -Vrouw zijn aantrekkelijke prijzen te winnen. Ga hiervoor naar www.veiligheidoppoleposition.nl