Configurator voor kooiladders en bordestrappen

Artikel delen

Brasserie St Omer et Douai – Hymer

De Nederlandse fabrikant van klimmaterieel, Altrex staat bekend om haar verrassend innovatieve oplossingen. Al meer dan 70 jaar maakt Altrex uit Zwolle veilig werken op hoogte mogelijk met haar vernieuwende producten. Onlangs lanceerde het bedrijf een tweetal nieuwe configuratoren voor de productgroepen bordestrappen én kooiladders.  

Gemak en eenvoud

Met de nieuwe configurator is het nóg eenvoudiger voor de eindverbruiker om een bordestrap of kooiladder samen te stellen. Aan de hand van verschillende variabelen is het product live te configureren en direct als 3D-model te zien. Eenmaal samengesteld ontvangt u als klant binnen 5 minuten een complete offerte inclusief specificaties en werktekeningen.

Download bestek of CAD

Het bijkomend voordeel van de configurator is dat het bestek direct te downloaden is als Stabu-, neutraal- of OSF-formaat. Zo kunnen er snel en efficiënt projectbestekken gemaakt en bewerkt worden.

Daarnaast biedt de configurator de mogelijkheid om direct modellen te downloaden in 2D of 3D. Deze bestanden zijn te openen in verschillende softwaresystemen zoals Revit en Arkey/Adomi. Zo zorgt Altrex dat ontwerpers en architecten direct toegang hebben tot de juiste bestanden en deze kunnen toevoegen in hun eigen BIM-model. Hierdoor worden foutkansen in de ontwerpfase geminimaliseerd.

De configuratoren zijn elk te vinden op:

https://www.kooiladder-altrex.nl/ voor de kooiladder

https://www.bordestrap-altrex.nl/ voor de bordestrap