CONINKO lidbedrijf, nummer 20!

Artikel delen

En dan het magische getal van 20 inkopende bedrijven.  Per 1 juli is Finkenflügel dakbedekkingen uit Alphen aan de Rijn het twintigste lidbedrijf geworden van de coöperatieve inkoop organisatie Coninko voor Dakdekkersbedrijven. Het inmiddels 45 jarig bestaan van het bedrijf is door eigenaar en directievoerder Werner Finkenflügel opgepakt om een andere koers te gaan voeren. Verdere uitbreiding van  specialisme binnen zijn eigen organisatie en de mogelijkheden om de automatisering via artikelbeheer in te regelen zijn met name voor hem redenen om zich aan te sluiten bij een professionele inkooporganisatie. Ook de sterkte van de totale groep die dit jaar naar schatting op een ruime 40 miljoen aan inkoop afstevent is voor hem een reden om voor Coninko te kiezen.

Het specialisme in dakwerk wordt voortgezet en verder uitgebreid middels het aantrekken van Philip van de Pijl waarbij Werner Finkenflügel samen met zijn vader ook onder de Coninko vlag weer een keer in aanmerking wil komen voor de nominatie van de Dakaward. Het familiebedrijf heeft deze eervolle prijs al een keer eerder in ontvangst mogen nemen voor de dakwerkzaamheden in 2006 inclusief inrichting van de daktuin van het Bouwhuis in Zoetermeer, nog steeds de hoofdzetel van Bouwend Nederland.

Erik Steegman overhandigd de Coninko vlag met een mooie fles Italiaanse wijn, het favoriete vakantieland van Werner Finkenflügel.