CPE opent 10e Belgische dak- en gevelwinkel in Vichte België

Artikel delen

En dat is nummer 22 in de Benelux!

CPE opent 10e Belgische dak- en gevelwinkel in Vichte. Op 14 november werd opnieuw een filiaal geopend in Vichte. Dit slechts één maand na de opening van CPE Turnhout in oktober. Met dit eerste West-Vlaamse filiaal zet CPE opnieuw een stap in de richting van hun visie om professionele dakdekkers en gevelbouwers in de nabijheid nog beter van dienst te zijn. Dit nieuwe filiaal sluit naadloos aan bij de filosofie van CPE om voortdurend te groeien en dicht bij de klant aanwezig te zijn. 

De nieuwe winkel in Vichte biedt een breed assortiment A-merken aan van water-, wind- en luchtdichtingsmaterialen voor dak en gevel, gevelbekleding, dak- en gevelisolatie, circulaire oplossingen en diverse aanvullende producten. Professionele dakwerkers, aannemers en gevelbouwers kunnen bij CPE rekenen op een klantgerichte aanpak waarbij service en technisch advies centraal staan.


“We zijn verheugd om de opening van onze 22ste winkel, de 10e winkel in België, aan te kondigen”, zegt Ward Peeters, Commercieel Directeur bij CPE. “Deze nieuwe vestiging in Vichte vertegenwoordigt opnieuw een belangrijke mijlpaal in de voortdurende groei van CPE. We kijken er met veel enthousiasme naar uit om professionals in Vichte en omgeving te ondersteunen en een bijdrage te leveren aan het succes van hun projecten.”

 

meer informatie: