Cursus calculatie en werkvoorbereiding multifunctionele daken.

Artikel delen

Op basis van vragen van dakbegroeners uit de markt heeft BDA Dak- en Gevelopleidingen uit Gorinchem, in samenwerking met kostendeskundigen, de 1-daagse training REKEN ER MAAR WEL OP!” ontwikkeld, specifiek gericht op de calculatie en werkvoorbereiding van multifunctionele daken.

Een groot daktuinproject in het oosten van het land vormt de leidraad tijdens deze trainingsdag. Bij de kick-off van de training gaan de deelnemers in groepjes het bestek, tekeningen en details bestuderen om het project te doorgronden, zodat zij bij het project de juiste vragen kunnen stellen, risico’s en valkuilen leren herkennen en de calculatie en werkvoorbereiding kunnen uitwerken.

Tijdens de training worden handvatten, kengetallen en checklists aangereikt en tips & tricks gedeeld waarmee de deelnemers in de dagelijkse beroepspraktijk hun voordeel kunnen doen.

De eerste beschikbare trainingsdagen zijn dinsdag 27 september en donderdag 6 oktober.

Inschrijven kan via https://www.bdaopleidingen.eu/opleidingen/cursussen-groenkeur/cursus-calculatie-en-werkvoorbereiding-van-

Doelgroep:​​Calculators, werkvoorbereiders, (meewerkend) uitvoerders, projectleiders en ​​​​adviseurs van Dak- en Gevelbegroeners/ landschapsarchitecten

Beginniveau:De deelnemers hebben reeds een goede technische kennis van de toegepaste materialen i.c.m. de opbouw van verschillende typen groene daken. Indien deze niet aanwezig is wordt geadviseerd eerst de cursussen Daktuin en Gevelgroen Onderhoud en Aanleg bij een opleider te gaan volgen (zie cursusprogramma BDA Opleidingen).

Trainers:​ Daan de Mooij, Manager Opleidingen BDA Opleidingen – Henk Vlijm; bestuurslid Vereniging Bouwwerk Begroeners en het Nationaal Daken Plan.