Derde BDA Dakcursus Platte daken 2022 uitmuntend afgerond.

Artikel delen

Aan de derde 7-daagse Dakcursus van 2022 hebben 30personen deelgenomen. Van hen namen 26 deel aan het examen, 20 cursisten behaalden direct het diploma, een slagingspercentage van ruim 75%. De hoogste examencijfers werden behaald door Martin Schroder, Marketing Manager van IKO BV. Hij ontving een mooie sculptuur van De Dakconnaisseur.

in zijn commentaar gaf Martin Schroder het volgende aan: ”Hoe fijn is het als je werkgever in jou investeert? Als marketeer bij IKO mocht ik, met succes, de platte-daken opleiding van BDA volgen. Als je als beste van de groep ook nog kunt afsluiten met de titel “Dakconnaisseur” is het feestje helemaal compleet. Bedankt IKO en bedankt BDA!”

Eervolle vermeldingen waren er voor Arjen Oosterhoff van Visser & Smit Bouw en Joost Wessels van dakdekkersbedrijf Rudde bv. De cursus werd gemiddeld met een 8.2 als zeer positief gewaardeerd.

De eerstvolgende Dakcursus start op 7 september, daar kunnen nog een beperkt aantal cursisten in geplaatst worden. De cursus is vooral bedoeld voor nieuwe instromers en doorstromers in de dakbedekkingsbranche en voor medewerkers van corporaties, gemeenten en aannemers die in relatief korte tijd veel kennis willen vergaren over alle facetten van het platte dak. Meer informatie over deze en andere cursussen kunt u terugvinden op onze site www.bdaopleidingen.eu. Het totale cursusoverzicht voor 2022van BDA Dak- en Gevelopleidingen kunt u telefonisch aanvragen op nummer 085-4871910 of via info@bdaopleidingen.nl.