Een verrassingsoptreden op je dak?

Artikel delen

Rotterdamse Dakendagen brengt: Dakendagen thuis!

Daken zijn in deze tijden van Corona een geweldige toevoeging aan het wonen in de stad. Omdat de Rotterdamse Dakendagen het zo jammer vindt dat het publiek dit jaar niet het dak op kan tijdens het festival, brengen zij, in het originele festivalweekend, dakoptredens bij je thuis! Een artiest geeft een performance, een fotograaf legt het vast. Heb jij een dakterras? Geef je dan nu op via www.rotterdamsedakendagen.nl

Omdat het publiek niet de daken op kan tijdens de Rotterdamse Dakendagen, en

omdat de organisatie benieuwd is naar hoe Rotterdammers erbij zitten, gaan zij dit jaar tijdens de originele data van de Dakendagen (6 en 7 juni) graag bij mensen thuis op bezoek. Een artiest komt samen met een fotograaf langs voor een verrassend dakoptreden. De één geeft een korte performance (een lied, een muziekstuk, een gedicht, een dans) voor jouw huishouden, de ander legt het optreden vast. Jij krijgt een optreden thuis en de Dakendagen laat graag zien hoe goed de Rotterdamse daken gebruikt worden.

Lijkt het je leuk om mee te doen? En heb je een dakterras in Rotterdam waar zij (corona-) veilig op bezoek kunnen komen? Kijk dan op www.rotterdamsedakendagen.nl voor meer informatie en inschrijven. Of schrijf je direct in via dit formulier. Inschrijven kan tot 1 juni. De organisatie maakt een selectie en geeft deelnemers een tijd op wanneer ze hen op 6 of 7 juni kunnen verwachten. 

Dakendagen Thuis is onderdeel van het alternatieve (online) programma Rotterdamse Dakendingen 2020, dat de Dakendagen ontwikkelde nadat het oorspronkelijke festival vanwege de Coronacrisis moest worden afgelast.