Eigenzinnige bedrijfsnamen binnen de dakenbranche

Artikel delen

Het werken met cijfers om een naam te herkennen is niet nieuw. Waren wij gewend aan het cijfer vier als tussencijfer met Roofs4all, Acces4all of andere ludieke bedrijfsnamen: vanuit de magische 4 is nu de trend gezet om het met de 8 te gaan proberen. Zet je er dan twee letters voor en wordt de 8 dan uitgesproken als de Engelse variant zoals  de aloude ‘Four’ dan heb je een heus woord waar je alles mee kan doen!
Vanuit de vertaling van groot, groter tot groots of zelfs enorm maar ook van mooi, mooier tot mooist. Was het vroeger gebruikelijk om een twee-letterige afkorting met het woord ‘daken’ erachter te combineren vanuit de beide voorletters van de stichters van het bedrijf. Zoals het team Jaap en Piet JP Daken word en samen als ZZP’er verder gaan als onderaannemer.

Nu wordt officieel aangekondigd dat op 1 december vanaf 12 uur middernacht de naam van een bestaand bedrijf gewijzigd.

De oorspronkelijke naam die staat “Voor Werkelijk Vakwerk” heeft al dagenlang een melding op de website en via Linkedin ‘GR8 NEWS IS COMING’. Deze tekst wordt inclusief een heuse aftellende klok, aan ons getoond. Het lijkt Marco Borsato wel die in zijn gloriedagen om 12 uur s’nachts de winkels open liet gaan voor de nieuwe verkoop van zijn CD.

In Coronatijd lukt dat zeker niet meer om veel publiek rond die tijd op de been te krijgen maar lukt dat vannacht wel met veel bezoekers met deze digitale stunt?  Naar nu blijkt lukt dat niet: even over de klok van 9 is vanochtend de naam VW Daken inmiddels veranderd in GR8 Roofs. Naar verwachting is dit een stunt van de huidige eigenaar van het bedrijf, Mike van Hoorn die samen met Peter van Dooren de scepter zwaait over het mooie bedrijf en na Hodak wel weer in is voor een nieuw feestje….
Let even goed op de naamswijziging als je wakker wordt en heb dan weer een GR8 Day, alles is in Eindhoven inmiddels GR8 Anders!

bekijk het filmpje op: https://youtu.be/1eklZKLkgcA

Voor meer informatie over GR8 Roofs bel ze op via 085-7603288 of mail via info@gr8roofs.nl

En meld hen ook namens Dakenraad.nl via de Social Media: GR8 SuccessGR8 Felicity en een  GR8 Future!