ERDO, Oranjedak en Patina lanceren vanaf vandaag het Dak van de Toekomst op PROVADA Amsterdam

Artikel delen

Vandaag  zal in de Amsterdamse RAI de Provada van start gaan. Dit grootste evenementvoor de Vastgoedbranche is tot en met donderdag te bezoeken.  Om 10.oo zal Hugo de Jonge, demissionair minister van volkshuisvesting de beursvloer officieel openen.

PROVADA is bekend als de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met ruim 200 exposanten uit de vastgoedsector – van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers, architecten tot aan financiers, adviseurs, makelaars en woningcorporaties – en meer dan 70 gemeenten, provincies en het Rijk is de publieke sector goed vertegenwoordigd op deze vastgoedbeurs waar de publiek-private verbinding centraal staat in de programmering. Deze drie dagen zullen meer dan 250 sprekers aan bod komen en is de beursvloer iedere dag van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend. Met een aantrekkelijk programma, fysieke stands en netwerkmogelijkheden is het bezoek de moeite waard. Voor een sfeerimpressie bekijk hier de aftermovie 

ERDO, Oranjedak en Patina ook op Povada

Paris Proof met Zero250
Het verduurzamen van de bebouwde omgeving is prioriteit om de klimaatdoelstellingen te halen. De drie dakdekkersbedrijven, verenigd in Primutec komen graag met de vastgoedsector  in gesprek over de mogelijkheden op het gebied van circulair bouwen en hoe wij elkaar kunnen versterken om de cirkel rond te maken. Gelooft u net als hen dat circulair bouwen een samenwerking binnen de hele keten is? Kom dan langs op onze stand op het Paris Proof Plein of bezoek één van onze kennissessies.
Patina Dakdenkers, Oranjedak & Erdo zijn partners van Zero250

Lancering Dak van de Toekomst
Op dinsdag- en donderdagmiddag lanceren zij het Dak van de Toekomst. De gamechanger binnen duurzame daken. Het dak is 100 procent duurzaam, heeft een zeer lage LCA en neemt CO2, stikstof, fijnstof, warmte en water op. Alle materialen zijn circulair of biologisch. De prefab-elementen kunnen zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden en de bewezen goede werking van de innovatieve mogelijkheden zijn ontwikkeld en getoetst in Nederland. Wij nodigen u graag uit op onze stand!

Programma Hal 12 STAND 56
11 juni 15:30 – 16:00  | Lancering Dak van de Toekomst door Max Kwantes (Zero250)
12 juni 16:30 – 18:00 | Borrel op het Paris Proof Plein
13 juni 15:30 – 16:00 | Lancering Dak van de Toekomst door Max Kwantes (Zero250)

PROVADA lanceert app

PROVADA viert dit jaar 20 jaar van ontmoeten en verbinden. Het thema Real Connections Real Value benadrukt het belang van samenkomen en samenwerken. Om dit verder te ondersteunen lanceren wij de PROVADA app waarmee je nog meer uit je beursbezoek kunt halen.

Zo heeft de app een vooruitstrevende netwerktool waarmee alle deelnemers makkelijk met elkaar in contact kunnen komen en afspraken kunnen plannen. Verder bevat de app leuke en handige tools. Plaats bijvoorbeeld berichten op de Social Wall, raadpleeg de interactieve plattegrond of stel je persoonlijke programma samen.

De app is voor iedereen beschikbaar die een ticket heeft voor PROVADA 2024. Je ontvangt dan je inloggegevens voor de app automatisch.

De app is via de Google Play Store of via de Apple App Store te downloaden.