Het leven van een dakprofessional verandert met ‘Soprema Easy Remove’

Artikel delen

Een van de grootste ergernissen van de dakdekker is het tape rondom de bitumenrol. Lastig en tijdrovend om te verwijderen en wegbranden is ook al geen optie. Een nieuwe revolutionaire verandering werd gepresenteerd!

Wilbert Elissen, Managing Director van Soprema Nederland presenteert de onthulling van ‘Easy Remove’

Soprema presenteerde op de beurs Daken & Zaken onder zeer veel belangstelling het product Easy Remove®, waarvan de producent in ieder geval aangeeft dat deze relatief kleine wijziging het leven van de dakprofessional een heel stuk aangenamer gaat maken.

De voordelen van deze banderol op een rijtje:
*Het verwijderen vasn de banderol gaat in een handomdraai,
*In dezelfde tijd kunnen meer meters worden gemaakt,
*Een gegarandeerde tapeloze overlap bij deze losse strook,
*Geen uitstoot door wegbranden van plastic tapes,
*En in het geval van de Soprema bitumen rollen van 3 strips terug naar 2 stuks.

’Keep Rollin’ met de Soprema Easy Remove®

Dit was het thema op de afgelopen beurs Daken & Zaken. Wilbert Elissen, directeur Soprema Nederland openbaarde op spectaculaire wijze deze weliswaar kleine doch zeer belangrijke wijziging voor de Dakprofessional. De banderol om de bitumenrol zit veelal zo sterk vast dat deze blijft zitten en in de kopse overlap terecht komt en nog wel eens wordt meegebrand. Hierbij onstaat bij het branden van de overlap telkens een zwak punt als deze blijft zitten in de overlap.
Het ei van Columbus, de losse banderol die nu gemakkelijk te verwijderen is. Wel zal hierbij in de toekomst wellicht weer een oplossing geboden moeten worden om niet over het gehele dak stroken terug te vinden. Nog een extra voorziening ontwikkelen om ook deze gemakkelijk te verwijderen losse  stroken weer op te kunnen vangen.