Less is More by Renolit

Artikel delen

Een vakkundige jury van de Federatie NRK en PlasticsEurope Nederland heeft de innovatieve en revolutionaire dakbaan RENOLIT ALKORPLAN Smart, gisteren tot winnaar uitgeroepen van de Rethink Award 2021 in de industriesector fabrikanten.

Het verkoopteam van Renolit: Mariska Graveland en Martin Bos met de oorkonde in de hand.

 

RENOLIT ALKORPLAN Roofing Products wordt hiermee gewaardeerd voor haar initiatieven die bijdragen aan verduurzaming en vermindering van CO2-uitstoot, het stimuleren van een circulaire economie en het vergroten van het rendement en comfort van gebruikers.

Energie-efficiëntie is cruciaal voor de toekomst van de industrie. De impact van de klimaatverandering, de toenemende schaarste aan natuurlijke hulpbronnen en energie maar gewoonweg ook het besef dat er geen planeet B is dwingt de mens op zoek te gaan naar steeds efficiëntere oplossingen en producten.

In haar permanente zoektocht naar perfectie heeft het R&D-laboratorium van RENOLIT een revolutionair product voor de dakbedekkingsindustrie ontwikkeld. Een product met schitterende prestaties en bovendien een minimaal verbruik van hulpbronnen.

Het concept van dit gloednieuwe product is volledig gebaseerd op efficiëntie en duurzaamheid.

Bekijk ook het filmpje: https://youtu.be/M6_aaMOSxbs