Mario en Cor kondigen hun afscheid aan

Artikel delen

Per 1 januari stoppen Mario van den Maagdenberg en Cor Bottenberg met hun actieve rol als directieleden van DAKaccent.

Samen met Will Spapens, richtte Mario en Cor DAKaccent op in 2001. Mario was verantwoordelijk voor de algemene en financiële zaken, Cor voor de gehele technische bedrijfsvoering. Met Will waren zij de gezichten van DAKaccent.

Een team doorgewinterde daken mannen die jaren daarvoor al hun steentje hadden bijgedragen bij de toenmalige bekenste  dakdekkersbedrijven met hoge  kwalteit in het vaandel.

Cor: “We kijken met heel veel trots terug op een prachtige tijd waarbij we samen met onze mensen aan het bedrijf hebben gebouwd. DAKaccent staat voor vakmensen met hart voor de zaak en passie voor het vak. Met hard werken heeft dat ons gemaakt tot wie we zijn”.

Het stokje wordt binnen het bedrijf overgedragen aan Arie Otterspeer, Teun Janssen en Twan van Berlo. Zij zijn klaar voor de toekomst en gaan vol enthousiasme het bedrijf verder brengen. Cor en Mario blijven op de achtergrond betrokken als adviseurs.

Mario: “Stap voor stap hebben we er de laatste jaren naar toe gewerkt om met behoud van kennis en betrokkenheid DAKaccent over te dragen. We zijn vol vertrouwen dat we daar samen in geslaagd zijn.”

“Bij DAKaccent zullen we de gedrevenheid, nuchterheid en humor van Mario en Cor zeker gaan missen,” aldus de opvolgers!