Mark Dubbink benoemd als CEO van Eurosafe Solutions

Artikel delen

Eigenaar Mark van Buiten heeft Mark Dubbink (42) per 1 januari 2022 benoemd tot CEO van Eurosafe Solutions. Hierbij treedt hij ook toe als aandeelhouder. In deze nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor alle vestigingen in Nederland, Duitsland en België.

Mark Dubbink: “We hebben de afgelopen jaren ervaren dat onze Safety Circle propositie goed werkt in Nederland. We zien enorm potentieel in het uitbreiden en professionaliseren hiervan met ons totale team van betrokken personeel en daarnaast geeft het vertrouwen deze propositie ook in België en Duitsland verder uit te rollen. Het feit dat ik ook toetreed als aandeelhouder versterkt dit vertrouwen alleen maar”.

Mark van Buiten, grootaandeelhouder van Eurosafe, over de benoeming: “Na de succesvolle overnames in 2020 en het bepalen van onze propositie is het nu een passende stap een grotere verantwoordelijkheid binnen de groep aan Mark Dubbink over te dragen. Hij heeft zich de afgelopen jaren bewezen door het team en de organisatie in Nederland verder te laten groeien vanuit onze strategie en dus is uitbreiding naar de andere landen in de groep een verdiende en logische stap hierop”.

Eurosafe is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Het begint met het besef dat veiligheid een basisbehoefte is voor iedereen, zakelijk en privé. Dit gedachtegoed vertaalt Eurosafe in alles wat ze doen. Ze biedt uiteenlopende diensten en oplossingen zoals het maken van RI&E’s, het inspecteren van veiligheidsvoorzieningen, het inzetten van rescue teams, brandwachten en mangatwachten tot het installeren van ankerpunten op daken en bijpassende klimvoorzieningen. Ook het geven van trainingen en het meten van gevaarlijke gassen in besloten ruimten behoort tot de diensten.