Maurice Iseger vervolgt zijn loopbaan bij Triflex in Zwolle

Artikel delen

Wij zijn blij om te kunnen vermelden dat de functie Rayon Manager wegen is vervuld! Gloednieuwe medewerker Maurice Iseger versterkt sinds april het Triflex-team. Benieuwd wie hij is, hoe zijn functie eruitziet en wat zijn eerste indruk van Triflex was? Hij stelt zich graag even voor…

Maurice Iseger, is 44 jaar heeft in Leiden zijn opleidingen doorlopen en woont nu in Gorinchem. Hij is een groot liefhebber van koken, met name op de BBQ. Hij is in de zomer te vinden op het water en gaat hij graag met de waterscooter op pad. Verder beoefent hij Kempo (Martial Arts) en wandelt hij graag.

Loopbaan
Ik heb eerst mijn koksdiploma behaald en heb een aantal jaren in de horeca gewerkt. Via Mastum daksystemen  ben ik terecht gekomen bij Soprema, een producent van dakbedekkingen en daar heb ik gewerkt vanuit met name de commerciële kant. Dit was in combinatie met het volgen van vakinhoudelijke opleidingen een mooie overstap naar het specialisme waterdichting met als thema het  onderhoud van bruggen, wegen en kunstwerken. Van deze business, gaat mij hart sneller kloppen. De complexiteit, het innovatieve en het functionele en afwisselende karakter geven mij energie en voldoening. Na Soprema als salesmanager Civil Solutions is het nu tijd voor Triflex.

Triflex
Ik ken Triflex al een aantal jaren vanuit mijn zakelijke kant, maar via de site ben ik terecht gekomen bij deze vacature. Na de gesprekken die ik heb gehad had ik direct een goed gevoel. De hoge kwaliteitseisen, de doordachte systemen maar ook het oog voor de mens gaven mij het juiste gevoel om voor Triflex te kiezen.

Bij Triflex ga ik aan de slag als Rayon Manager Wegen. In deze functie zal ik in nauwe samenwerking met Hans Huijink de markt van wegmarkeringen, civiele projecten, waterschappen en industrie verder gaan uitbouwen en onderhouden. De ervaringen die ik heb opgedaan met mijn vorige werk, zullen hier een goede aanvulling en versterking zijn.

Eerste indruk
Mijn eerste indruk was meer dan goed. Alle afdelingen, inclusief de daarbij behorende collega’s, hebben een uitmuntende indruk op mij achtergelaten. De drive, het specialisme en het enthousiasme spatten ervan af. Ik verwacht zeker dat we samen een hele mooie, leuke en succesvolle samenwerking tegemoet gaan.

Ik kijk uit naar mijn persoonlijk ontwikkeling op het gebied van wegen en infra en naar het versterken van de positie van Triflex in ook deze markt. Dit uiteraard in nauwe samenwerking met de vele specialisten die Triflex rijk is. Ik zie het als een mooie kans dat ik daar vanaf deze maand onderdeel van uit mag maken.