Nieuw trainingscenter IKO Leeuwarden

Artikel delen

IKO heeft een nieuw trainingscenter in Leeuwarden geopend. Dit zorgt samen met het huidige trainingscenter in Klundert voor een goede spreiding in heel Nederland van het IKO cursusaanbod.

“Een nieuw trainingscenter waar dakdekkers, loodgieters en ook handelaren hun kennis kunnen bijspijkeren; kennis kunnen maken met IKO producten, de IKO dakconcepten en de huidige normen. Met een IKO theorie- en praktijkscholing is men aan het eind van de cursusdag weer helemaal up-to-date,” aldus vestigingsmanager Wim Havinga.

Een aantal cursussen van IKO B.V., gegeven in Klundert, is door het Sociaal Fonds BIKUDAK geregistreerd als leverancierscursus. Op grond daarvan worden deze cursussen aangemerkt als scholingsdagen in de zin van artikel 8B van de CAO BIKUDAK. Deze cursussen kunnen straks ook in Leeuwarden gestart worden.

Iedere organisatie werkzaam in de (platte) dakenbranche, kan bij IKO terecht voor een training. Alle “platte-daken-disciplines” komen in Leeuwarden en Klundert samen. Praktische trainingen voor verwerking van zowel bitumen dakbanen, PVC als EPDM zijn mogelijk. Een praktijktraining wordt steeds voorafgegaan door een theoriedeel waarin onder andere IKO productkennis aan bod komt.

Zowel de dakdekker, loodgieter als de handelaar is van harte welkom om een van deze IKO trainingen te volgen. Op de IKO website is alle overige informatie over de trainingscentra van IKO te vinden.

CEO IKO Europa Dirk Theuns knipt lintje door