Optimaal bevestigd en klaar voor de zon!

Artikel delen

Om zonnepanelen optimaal te bevestigen en te beschermen, kiest u voor Solar Bevestiging en Protectie van Ubbink! Dit unieke programma bevat bevestigings- en protectieoplossingen zoals het vernieuwde Indakmontagesysteem, de nieuwe Solar Kabeldoorvoeren en de Solar PV Vogelschroot. Gebruik de energie van de zon met Ubbink Solar Bevestiging en Protectie!

Bevestiging zonnepanelen

Het programma Solar Bevestiging en Protectie bevat bevestigings- en protectieoplossingen die geschikt zijn voor alle in de markt verkrijgbare zonnepanelen. Omdat ieder dak verschillend is, biedt Ubbink als ervaren dakspecialist voor elke daksituatie een oplossing om zonnepanelen degelijk te bevestigen:

  • Vernieuwd: Indakmontage hellend dak

   Met het vernieuwde indakbevestigingssysteem brengt u alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aan. Dit zorgt voor een hoge esthetische waarde van uw dak.

  • Opdakmontage dakpannen hellend dak

   Met dit complete montagesysteem plaatst u met gemak uw zonnepanelen bovenop de dakpannen, zonder dat u daarvoor dakpannen hoeft te verwijderen.

  • Solar Platdakmontage FRS60

   Voor gemakkelijke en snelle plaatsing op het platte dak zonder dat u de dakbedekking hoeft te doorbreken.

  • Nieuw: Solar Kabeldoorvoeren

   Om kabels en leidingen van zonnepanelen en -collectoren op een veilige en gemakkelijke manier door het dak te voeren biedt Ubbink diverse kabeldakdoorvoeroplossingen.

 • Luchtdicht Kabel- en Leidingdoorvoermanchet 0°-55°

  Deze manchet realiseert een luchtdichte afwerking langs kabels en leidingen.

Protectie

Optimale bescherming en ventilatie is van zeer groot belang voor de werking en levensduur van zonnepanelen. Hiervoor biedt Ubbink de volgende oplossing:

 • Nieuw: Solar PV Vogelschroot

  Vogels en knaagdieren kunnen schade aan uw dak en zonnepanelen veroorzaken. Bovendien kan bevuiling door bijvoorbeeld nestmateriaal zorgen voor ernstig verminderde ventilatie. Onze nieuwe Solar PV Vogelschroot biedt de oplossing!


Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!
www.ubbink.nl/solar