Personalia: dakexpert Cor‐Jan van ’t Veer als Technisch Manager aan de slag bij Wédéflex.

Artikel delen

Cor‐Jan van ’t Veer is gestart met zijn nieuwe uitdaging bij Wédéflex. De doorgewinterde dakspecialist met meer dan 30 jaar ervaring in de branche met als achtergrond werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider en bedrijfsleider heeft de afgelopen 24 jaar met toewijding bij Wédéflex Established Dealer BOKO BV Dakbedekkers gewerkt. Zijn keuze voor Wédéflex is geen toeval, aangezien hij vanuit de sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid altijd zo heeft geopereerd.

Cor-Jan van ’t Veer in zijn nieuwe Wédéflex tenue.

Als Technisch Manager gaat Cor‐Jan het team versterken door de Wédéflex Established Dealers en opdrachtgevers in Noord‐ en Zuid‐Holland te voorzien van deskundig dakadvies. Hierbij kijkt hij niet alleen naar dakdetails, maar ook naar het grotere bouwkundige plaatje. Ook wil hij de jongere generatie inspireren en laten zien hoe boeiend het dakdekkersvak is.

“We zijn verheugd Cor‐Jan van ’t Veer te verwelkomen binnen de Wédéflex Familie. Zijn ervaring en passie zullen ongetwijfeld bijdragen aan ons succes. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking, waar duurzaamheid en innovatie centraal staan, en waar we gezamenlijk streven naar een circulaire toekomst,” zo geeft Coen van der Kooij  aan, Technisch Directeur van Wédéflex en vervolgt:”Cor‐Jan van ’t Veer voegt zich bij een enthousiast en dynamisch team. Zijn officiële startdatum was afgelopen 6 november. Het hele team kijkt uit naar een succesvolle en inspirerende samenwerking waarbij wij hem ook heel veel succes wensen in zijn nieuwe job.”