Personalia: Frank Schrama van Carlisle CM naar Isolatie.com

Artikel delen

Per 1 oktober heeft Frank Schrama zoals hij op Social Media bekend heeft gemaakt: “een geweldig mooie kans gekregen om een bijdrage te gaan leveren aan het jonge en ambitieuze bedrijf Isolatie.com vol groei ambities.”

Tegelijkertijd bedankt Frank Schrama CARLISLE® CM BV voor alle mooie kansen die hij heeft gekregen in de bijna 10 jaar die hij voor het bedrijf heeft gewerkt vanuit de EPDM branche.

Isolatie.com kondigt aan dat Frank Schrama op 1 oktober aanstaande zal starten als algemeen directeur van het bedrijf. De huidige directeur en eigenaar, Jos van der Ligt, is zeer verheugd over deze stap: ‘Frank brengt een schat aan ervaring en talent met zich mee. Dit is een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf. De komst van Frank versterkt onze zekerheid voor de toekomst en stelt ons in staat om onze ambities verder waar te maken.’

Frank Schrama en Jos van der Ligt gaan voorlopig intensief samenwerken. Op termijn zal Frank het stokje van Jos over gaan nemen.

Isolatie.com is een uitvoerend bedrijf in het na-isoleren van daken, muren en vloeren. Zij werken voor VVE, aannemer, woningcorporatie en vastgoedeigenaar maar ook voor de particulier rechtstreeks.