Personalia: Wilbert Elissen nieuwe Managing Director Soprema Nederland

Artikel delen

In een persbericht geeft Soprema de nieuwe benoeming aan van Wilbert Elissen tot Managing Director Soprema Nederland. 

           

Op 1 januari 2016 werd Royal Roofing Materials BV overgenomen door de Soprema Group en zijn er twee Soprema bedrijven actief in de Nederlandse markt. Om in de toekomst alle dak gerelateerde klanten goed te kunnen bedienen is er besloten om beide organisaties te laten samengaan onder één management en onder de naam Soprema Nederland straks volledig naar buiten te gaan treden.

Vanaf 1 oktober 2020 krijgt Wilbert Elissen de leiding over beide bedrijven als Managing Director in Nederland. Door deze benoeming wil Soprema haar leidende positie als ontwikkelaar, producent en distributeur van hoogwaardige dakbedekkings- en bouwmaterialen behouden en verder uitbouwen. “Door een nog intensievere samenwerking tussen beide bedrijven zijn we ervan overtuigd dat we onze services en expertise beter kunnen inzetten. Op deze manier kunnen wij de klant volledig blijven bedienen bij alle dak en bouw gerelateerde vragen en behoeften in een voor Soprema belangrijk land,” aldus Leo Hoekstra, CEO Soprema North Europe (onderdeel van Soprema France)

SOPREMA NEDERLAND RRM Royal Roofing Materials, hoofdkantoor Wijchen

Wilbert Elissen is sinds 2017 actief binnen Soprema als Managing Director van Royal Roofing Materials BV en is verantwoordelijk geweest voor een succesvolle integratie van Royal Roofing Materials BV binnen de Soprema Group. Henry Spijkerboer is in maart 2020 aangetreden als Manager Sales Soprema Nederland als opvolger van Pieter Roos.

SOPREMA NEDERLAND IJLST
foto: Marten Sandburg/Penn Communicatie