Rc-waarde van 4,5 m2·K/W bij renovaties

Artikel delen

Nieuwe dikte voor de populaire iSoEasy Pro Hellend Dakplaat maakt nu ook een Rc-waarde van 4,5 m2·K/W bij renovaties eenvoudig haalbaar

Hellende daken eenvoudig na-isoleren

De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat is bestemd voor het aan de binnenzijde na-isoleren van hellende daken. Deze oplossing combineert isolatie en afwerking, waardoor zolderruimtes snel geïsoleerd en afgewerkt kunnen worden. De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat van Kingspan Insulation is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern, die aan twee zijden is voorzien van een alu meerlagen complex en heeft aan één zijde een stootvaste witte zichtzijde.

Met weinig ruimteverlies woningen efficiënt verduurzamen

Door het assortiment uit te breiden met deze nieuwe dikte helpt Kingspan Insulation woningeigenaren bij het efficiënt verduurzamen van woningen. De relatief dunne plaat met de hogere isolatiewaarde zorgt ervoor dat er beter geïsoleerd kan worden zonder dat er detailaanpassingen nodig zijn. Daarnaast kan de aannemer dankzij het verwerkingsgemak in korte tijd een hellend dak van isolatie voorzien, om de bewoner zo min mogelijk tot last te zijn.

Een compleet systeem voor supersnelle verwerking

De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat is verkrijgbaar als compleet systeem, inclusief profielen, schroeven en zwelband. Hiermee heeft de aannemer alles wat nodig is om een zolderruimte snel te isoleren. Behalve in de nieuwe dikte is de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat ook verkrijgbaar in 60 mm (voor een Rc-waarde van 2,54 m2·K/W), 82 mm (voor een Rc-waarde van 3,27 m2·K/W) en 100 mm (voor een Rc-waarde van 3,87 m2·K/W).

Toekomstbestendig renoveren

Met deze nieuwe isolatieoplossing wordt toekomstbestendig renoveren nog eenvoudiger. Toch kan het zijn dat uw doelstellingen ambitieuzer zijn dan een isolatiewaarde van 4,5 m2·K/W. Als isolatiespecialist heeft Kingspan Insulation een uitgebreid assortiment van oplossingen voor elke isolatieuitdaging. Neem voor vragen over uw specifieke project contact op via 0800 – 54 64 777.