Spectaculaire Diploma uitreiking Tectum door Katja Schuurman

Artikel delen

Ieder jaar is het wederom een verassing wie de diploma’s uitreikt op de ‘Tectum voor Dakvakmanschap’ avond. Deze keer mocht een oudgediende de ruim 140 diploma’s en speciale prijzen uitreiken: Katja Schuurman.


De diploma’s werden afgelopen donderdagavond in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein uitgereikt aan alle geslaagden waarvan er vier geslaagden nog speciaal in het zonnetje werden gezet met de Tectum Award 2024. Zij kregen deze uitgereikt voor de beste prestatie door de directeur van Tectum: Karel-Jan Batenburg.

Tectum Award 2024 winnaars Dennis Hulsen, Martin Kooitra, steff Petra en Alex de Water.

De Koos Bechtoldprijs ging dit jaar naar M. Rietveld en werd door Katja Schuurman en vice voorzitter van Vebidak, Humberto van der Schuit uitgereikt.

Koos Bechtoldprijs uitgereikt aan M. Rietveld

De Gouden Brander werd in ontvangst genomen door Sjoerd Wildschut van Wildschut Dakbedekkingen.

Wildschut Dakbedekkingen wint de Gouden Brander

Met rond de 800 bezoekers werd deze avond wederom een spectaculaire diploma-uitreiking in Nieuwegein. Na afloop was er buiten, onder het genot van een drankje de mogelijkheid om alle geslaagden te feliciteren. Namens TECTUM werd iedereen bedankt voor zijn/haar aanwezigheid en bijdrage aan deze bijzondere dag.

Markeer alvast donderdag 26 juni 2025 in de agenda. TECTUM bestaat dan ook 25 jaar, dus dat wordt een extra bijzondere editie van de diploma-uitreiking!