Succesvolle Bouwbeurs voor Soprema

Artikel delen

SOPREMA heeft naar eigen zeggen een interessante en succesvolle Bouwbeurs beleefd. De experts van dit bedrijf hebben de bezoekers laten kennismaken met de wereld van bitumen, vloeibare waterdichting en isolatie. Ze hebben kunnen laten zien dat het bedrijf naast dakbedekking ook expert is voor de gehele bouwschil.

Hal 11, stand C056 was een centraal platform waar iedereen naar hartenlust informatie kon vergaren omtrent bouw gerelateerde vraagstukken. Vraagstukken als:

  • Is bitumen dakbedekking wel duurzaam?
  • Heeft u al nagedacht over vloeibare waterdichting in traffic projecten?
  • Hoe duurzaam isoleren met houtvezelisolatie?
  • Zijn bouwproducten circulair?

Ook na de beurs deelt SOPREMA graag hun kennis met u via #Sopravoice Heeft u nog vragen en/of wenst u meer informatie over het assortiment? Twijfel niet en neem contact op.

Overige beurzen

Ook in april is SOPREMA weer van de partij op de beursvloer: Building Holland: 9 t/m 11 april in Amsterdam Rai. Op deze beurs laat men de bouw- en vastgoedsector graag kennismaken met PAVATEX, het natuurlijke isolatiemateriaal op basis van houtvezels. Op Parkeervak (17 t/m 18 april, Brabanthallen Den Bosch) neemt SOPREMA de bezoekers mee in een wereld van vloeibare waterdichtings- en parkeersystemen.

SOPREMA
www.soprema.nl