TGI Afbouw wint KwaliteitsAward Gevelsystemen

Artikel delen

TGI Afbouw uit Voorthuizen heeft de KwaliteitsAward Gevelsystemen 2018 gewonnen. De prijs wordt iedere jaar uitgereikt aan deelnemers van Stichting Gevelgarantie die in een jaar de beste kwaliteit buitengevelisolatie realiseren.

Stukadoorsbedrijven maken kans op de award op basis van projectcontroles van buitengevelisolatie door certificerende instellingen. TGI Afbouw heeft in 2018 de beste score in relatie tot de hoeveelheid meters buitengevelisolatie gerealiseerd.

Over de projecten van de winnaar is de jury van mening dat de werkzaamheden ruimschoots voldoen aan de kwaliteitseisen van Stichting Gevelgarantie. “Het bedrijf is zorgvuldig constant in de afgeleverde kwaliteit van de buitengevelisolatie.” TGI afbouw specialiseert zich in het ‘lichte bouwen’: de focus ligt op (na)isolatie systemen met een zeer grote variatie van afwerking mogelijkheden.

De KAG Award is in 2009 in het leven geroepen om de deelnemers van Stichting Gevelgarantie te stimuleren hun werken zo foutloos mogelijk uit te voeren. De certificerende instellingen controleren alle punten die in de verwerkingsvoorschriften zijn genoemd en rapporteren alle geconstateerde afwijkingen. Dat geeft jaarlijks inzicht in de prestaties van de verschillende bedrijven. De drie beste bedrijven worden genomineerd. Naast TGI afbouw waren dat in 2018 Korrekt Stukadoorsbedrijf en BSK Prefabs. De prijs werd uitgereikt tijdens de NOA Afbouwvakdag in de Utrechtse Werkspoorkathedraal.