Mensen en zaken

Ondernemen
Artikel delen

THERE IS NO SUCH THING AS SMALL CHANGE

Na ruim 3 intensieve jaren, waarvan het eerste half jaar als adviseur, sluit ik een bijzondere tijd af bij WECAL Dak- & Isolatietechniek. Ik wil het gehele team en m.n. DGA Henk Van Schaik danken voor het in mij gestelde vertrouwen en de intensieve en oprechte samenwerking.

Als veranderaar en sparring partner had ik bij aanvang een ‘’bumpy ride’’ voorspeld; “’THERE IS NO SUCH THING AS SMALL CHANGE”. Door uiteenlopende interne en m.n. externe (markt)omstandigheden is dit een understatement gebleken. Maar ‘’WAAR EEN WIL IS, IS EEN OMWEG’’ en juist daarom ben ik trots dat er nu een nog hechter team staat met een COLLECTIEVE AMBITIE met behoud van de FLEXIBILITEIT om in te kunnen spelen op de aanhoudende, extreem volatiele marktrealiteit, terwijl de MENTALITEIT nog sterker is geworden om bedreigingen te transformeren naar kansen.

 

ONDERNEMERSCHAP pur sang dat je alleen in het MKB tegenkomt en waarvan corporates nog veel kunnen leren. Ik ben er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan de gerealiseerde resultaten, de onderscheidende positionering en portfolio, de efficientere processen en het professionelere team. Mijn opdracht zit er op en vanaf nu BOUWT WECAL DOOR zonder mij.

Na de vakantie ben ik beschikbaar voor vergelijkbare uitdagingen waarin we op zoek gaan naar NIEUWE PERSPECTIEVEN, hier GEDURFDE KEUZES aan verbinden en SAMEN de eerste meters maken om CONCRETE DOELEN te realiseren.

aldus Richard Rooovink, tel. 06 46 31 29 39

Met dank aan Marc P. Stekelenburg van WONDERLANDFILM:

Starten aan een nieuw schilderij!