VACATURE VESTIGINGSMANAGER NOORD-HOLLAND

Artikel delen

In verband met verdere ontwikkeling en uitbreiding van onze organisatie zoeken wij een vestigingsmanager in Noord-Holland.

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Venrooy is inmiddels één van de grootste landelijke spelers op het gebied van professioneel onderhoud en beheer en het resultaatgericht samenwerken (RGS) op daken. Ook in Noord-Holland hebben wij de afgelopen 10 jaar een aanzienlijke klantenkring opgebouwd en een vestiging in Wormer als steunpunt ingericht met meerdere vakmensen woonachtig in Noord-Holland. Onze ambitie is om in deze regio verder te groeien. Onze nuchterheid en eerlijkheid past heel goed bij de Noord-Hollandse mentaliteit. Daarbij zijn en gaan meerdere Noord-Hollandse woningcorporaties en andere professionele organisaties bezig met het inrichten van het resultaatgericht samenwerken op daken, waarbij wij graag verdere aansluiting zoeken. Het steunpunt in Wormer is al flink uit zijn jas gegroeid en voldoet niet voor de toekomstvisie die we beogen. Daarom gaan we ons uitbreiden en grootser vestigen in Noord-Holland. Wij zijn daarbij op zoek naar een Vestigingsmanager in Noord-Holland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Noord-Holland. Interesse? Solliciteer dan uiterlijk 11 juli!

Functie

In deze functie ben je, in het kort, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Noord-Holland, o.a.:

  • Verantwoordelijk en aansturen van meerdere projectploegen in Noord-Holland, tezamen met de Managers Uitvoering Projecten.
  • Verantwoordelijk voor het goed verlopen (kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu, voortgang, budget) van de projecten in Noord-Holland.
  • Verantwoordelijk voor het goed verlopen van de storingen en preventief onderhoud op de daken in Noord-Holland, tezamen met de Manager en Uitvoerder Service en Onderhoud
  • Onderhouden van contacten zowel intern als extern
  • Verdere groei en aantrekken van kwalitatieve vakmensen in Noord-Holland.
  • Initiëren van resultaatgerichte samenwerkingen met potentiële nieuwe opdrachtgevers

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken iemand die zelfstandig en ondernemend is. Iemand die doel- en resultaatgericht is, snel kan schakelen en zelf verantwoordelijkheid durft te nemen op basis van gezond (boeren)verstand.

Flexibel en communicatief sterk

Nuchter, pro-actief en gestructureerd.

Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en het tonen van eigenaarschap.

Relaties intern en extern kun je eenvoudig managen en je creëert rust en stabiliteit door jouw leiderschap.

Lange termijnvisie.

Opleiding: afgeronde HBO/WO (of gelijkwaardige ervaring) met technische richting.

Ervaring in de bouw/onderhouds/renovatiewereld.

Relevante ervaring in en/of kennis van de dakenbranche is een pré.

Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol.

Wat bieden wij?


Een gezonde, solide, goed gestructureerde, leuke organisatie die je al een goede basis als vertrekpunt geeft. Doordat we als 1 totale organisatie opereren, behoeft de vestiging niet geheel opnieuw ingericht te worden. We doen zaken centraal wat centraal kan, en lokaal wat lokaal handiger en praktischer is.

Je krijgt daarbij veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor veel eigen initiatief, zolang het in lijn ligt met de visie van de organisatie. Daarbij vinden we het belangrijker om iets te proberen en fouten te maken, dan niets te doen. En verder onder andere:.

Salaris passend bij jouw ervaring en ambities.

Jaarlijkse winstdeling

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ruimte voor ontwikkeling en inrichting.

En heel belangrijk: leuke collega’s met een gezonde resultaatgerichte drive om samen succesvol te zijn.

OVER VAN VENROOY DAKBEDEKKING


Van Venrooy Dakbedekking / Dakbehoud Nederland is een familiebedrijf en een goede, stabiele werkgever.

Met meer dan 60 jaar ervaring is Van Venrooy Dakbedekking één van de oudste en grootste familie-dakbedekkingsbedrijven in Nederland.

Van oudsher renovatiespecialist en sedert 35 jaar landelijk opererend en marktleider in het onderhoud, veiligheid en beheer van daken. Wij opereren als totaalontzorgende dakenpartner voor het dakenbezit van opdrachtgevers op basis van lange termijn relatie en Resultaatgericht Samenwerken.

Naast de uitvoerende rol hebben wij dus een sterk adviserende rol. Wij werken door heel Nederland voor o.a. voor woningcorporaties, gemeentes, zorginstellingen, de grotere vastgoedbeheerders en landelijke organisaties.

Van Venrooy staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Wij kiezen daarom bewust voor het werken met alleen eigen, goed opgeleide en ervaren vakmensen.

Het bedrijf telt 5 vestigingen in Hoogeveen, Apeldoorn, Groningen, Amersfoort en Wormer, en heeft meer dan 140 professionals in dienst. We werken daarbij vanuit 1 totale organisatie, dus de fysieke locatie is ondergeschikt aan de bedrijfsvoering. Een unicum in de dakenwereld.

Interesse?
Dan nodigen wij jou graag uit om uiterlijk 11 juli te solliciteren via het sollicitatieformulier!