VAN VENROOY BEHAALT HÉT TOONAANGEVENDE VGO KEURMERK!

Artikel delen

Van Venrooy dakbedekkingen is trots op het behalen van het vernieuwde VGO-keur! Door onafhankelijke auditeurs van KIWA zijn wij op basis van de erkenningsrichtlijn ERL 0002, als Vastgoedadviseur gecertificeerd voor alle transformatie, renovatie- en onderhoudsdienstverlening aangaande daken.

Keurmerk VastGoedOnderhoud is hét onafhankelijke keurmerk voor Resultaatgericht Samenwerken (RGS) en Vastgoed Onderhoud. Dit certificaat biedt zekerheid over de kwaliteit en stabiliteit van ons bedrijf en onze dienstverlening. Van Venrooy Dakbedekking behoort hiermee tot de top van de Nederlandse onderhoudsbedrijven en loopt daarmee voorop in de dakenbranche.

Van Venrooy heeft overigens al van oudsher, als onderhouds- en renovatiespecialist, uitgebreide ervaring, kennis en kunde om op basis van de RGS-principes langdurig met opdrachtgevers samen te werken. Sinds 2012 hebben wij ook diverse formats om met opdrachtgevers een samenwerking op maat in te richten.

Uitstekend auditresultaat

“Wij behaalden overigens een uitstekend audit resultaat! Op het klanttevredenheidsonderzoek onder onze opdrachtgevers scoren wij gemiddeld een 4,6 (schaal 1 – 5), wat overeenkomt met een 9,2 als rapportcijfer”, aldus Sandra van Venrooy, Zij geeft verder aan:”Op het competentieonderzoek, dat zijn oorsprong heeft in de gevel-branche, scoren wij 85% en op elk onderdeel gemiddeld hoger dan een 3 (schaal 0 – 4). Dit is hoog en zeer hoog voor een niet-gevelbedrijf! Daarnaast zijn wij als bedrijf financieel zeer stabiel en gezond verklaard. Alle ingrediënten hebben wij dus in huis om lange termijn samenwerkingen aan te gaan.”