Vooruitblik Dakenraad 148

Artikel delen

Op 22 februari verschijnt de compleet vernieuwde Dakenraad 148. Daarin onder meer aandacht voor enkele lezingen die tijdens het Probasys Benelux Management Symposium op 14 november 2018 in Amersfoort zijn gehouden. Zo leest u over de oplossing die econoom drs Helen Toxopeus heeft voor de stimulering van de aanleg van groene daken in stedelijke omgeving: crowdfunding. In een tweede artikel wordt uitgebreid stilgestaan bij de uitdagingen waarvoor de dakenbranche staat.

We belichten verder de presentaties van Martijn Oostenrijk, directeur Madaster Services en ing. Johan van der Graaf, senioradviseur Nieman Raadgevende Ingenieurs, tijdens het Probasys Benelux Management Symposium. Ook is de jaarlijkse Dakmeter weer beschikbaar, waarbij via een enquête marktpartijen de kans hebben gekregen te reageren op vragen en een opinie te geven over de omvang en product- en systeemverhoudingen van de markt gesloten dakbedekkingssystemen in 2018.

Verder aandacht voor onder meer de Veiligheidsladder van NEN, zonne-energie opwekking op daken, het ontwerp van het dak van de Rotterdamse Maassilo, bouwen met hennepisolatie en dakgebreken. Ook starten we met een serie artikelen waarin de dakdekker aan het woord komt.