Webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’

Artikel delen

Volg op dinsdag 30 mei om 10.00 het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ van TotaalDakConcept. Een gewoon dak, een traditioneel plat dat vormt de basis van alle platte daken. De basis moet iedereen in de vingers hebben. Maar is dat ook zo? Welke problemen kom je tegen. Wat kun je tegenkomen bij de realisatie van een ‘gewoon plat dak’?

De praktijk blijk vaak anders uit te pakken dan dat de theorie voorschrijft. Er gaat heel wat mis op dat platte dak. Marco de Kok van SGS Intron Certificate laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat er allemaal mis kan gaan. En hoe je fouten kan voorkomen. Hij doet dit aan de hand van enkele visuele voorbeelden. Soms schrijnend. Soms minder voor de hand liggend. Hoe moet het dan wel? Hoe ziet de opbouw er uit van een traditioneel dak? Ook dat laat hij zien. En, hoe belangrijk zijn is de Vakrichtlijn Gesloten Dakbedekkingssystemen 2018 hierin?

Aan het woord komen ook leden van TotaalDakConcept. Zij  laten zien welke materialen geschikt zijn en waar je op moet letten bij de realisatie van een goed, traditioneel dak. Het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ is interessant voor architecten, opdrachtgevers en uitvoerende partijen! Meld je nu aan voor het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’