Wecal bouwt door! Zelfklevende top- en onderlagen.

Artikel delen

Naast het enthousiasme op de praktijkdemo’s van WECAL Dak- & Isolatietechniek inzake zelfklevende top- en onderlagen tijdens de recent gehouden vakbeurs Daken & Zaken, zal  ook dakenraad.nl aandacht schenken aan het zelfklevende productgamma bitumineuze dakbanen van producent Polyglass SpA. De toplaag Elastoflex SA P Mineral is een SBS gemodificeerde bitumen dakbaan uitgevoerd met een minerale afwerking aan de bovenzijde en een volgens de gepatenteerde ADESO® techniek aangebrachte zelfklevende laag aan de onderzijde.

Voor dit product en de toepassing ervan op platte en licht hellende daken is een door Kiwa afgegeven KOMO-attest aanwezig. De Elastoflex SA P zelfklevende onderlaag is aan het systeem toegevoegd voor toepassing in een meerlaags zelfklevend bitumineus dakbedekkingssysteem of in systemen waar de onderlaag en/of randstrook zonder open vuur (NEN 6050) moet worden aangebracht. Hierbij zijn de onderlinge verbinding en de verbinding aan de ondergrond zelfklevend uitgevoerd, maar ook de overlappen zijn zelfklevend. De Elastoflex SA P dakbanen zijn toepasbaar op alle ondergronden, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Voor meer informatie over dit productgamma: zie artikel op de Wecal website: https://www.wecal.nl/nieuws/item/zelfklevende-top-en-onderlagen