Agenda

  

GEVEL 2020 28 t/m 30 januari Rotterdam Ahoy

23 januari 2020

Drie dagen lang kunnen bezoekers zich in Rotterdam Ahoy laten inspireren en informeren door en over ambitieuze plannen, slimme technische oplossingen en praktijkvoorbeelden van state of the art gevelbouw. Met een prachtig aanbod van exposerende bedrijven, verschillende exposities en drie theaters met een vol dagprogramma, is elke bouwprofessional in één dag weer helemaal op de hoogte van wat er speelt op het gebied van gevels en daken.

Elke dag heeft een ander architectenbureau de regie over het programma, dat als overkoepelend thema Modern Utopia heeft gekregen. Zo bepaalt een belangrijke bezoekersdoelgroep van GEVEL de onderwerpen die in de verschillende theaters zullen worden besproken. De praktijk én de toekomstvisie op gevelbouw zijn op deze wijze in één programma gegoten.

De vloer van GEVEL 2020 heeft een bijzondere indeling – ontworpen door Marco Romano (architect directeur bij op ten noord blijdestein architecten en adviseurs) en Caroline Kruit (bouwkundig ingenieur en publicist, DAX Creative Company). Aansluitend op het thema Modern Utopia wordt de vloer verdeeld door de vorm van een lemniscaat – het teken van oneindigheid en optimisme. Samen met de adviesraad van GEVEL en het team vanuit Jaarbeurs zijn vloer en thema uitgewerkt tot een samenhangend geheel.

Met verschillende exposities zullen nieuwe ontwikkelingen op verschillende schaalniveaus worden getoond. Van materiaalontwikkelingen zoals Experimenteel Beton tot toekomstvisies vanuit architectenbureaus in de expositie Expo Utopia. Ook is er ruimte gereserveerd om mock-ups op ware grootte van actuele projecten te tonen.

gevel-impressie1.png

Aanmelden via:

Vakbeurs Facilitair van 29 t/m 31 januari 2020 Jaarbeurs Utrecht

23 januari 2020

Drie dagen lang, van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2020, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 22 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u op dit evenement echt niet ontbreken.

Breed vakgebied
Met facilitair en gebouwbeheer richten wij ons op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering. Bent u benieuwd of ook het onderwerp waar uw bedrijf onder valt op de beursvloer te vinden is? Kijk dan snel in de trefwoordenlijst. Misschien bent u wel de eerste op de beursvloer!

Kennisoverdracht
De kennisoverdracht vindt plaats in 5 zalen, waarvan er iedere dag 2 zijn gereserveerd, voor lezingen die specifiek betrekking hebben op de sectoren overheid, zorg of onderwijs. Uiteraard onder voorbehoud van aanbod.

Met deze 120 topsprekers op de beursvloer vormt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 voor het vijfde, achtereenvolgende jaar de belangrijkste kennisoverdracht voor de werkplek, de werkomgeving en de ontwikkelingen op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer van het jaar.

Wil u op de hoogte blijven van alle actuele zaken rondom de vakbeurs, volg ons dan via Twitter of Linkedin.