Agenda

  

Bouwbeurs 2023 van 6 tot 10 februari in Jaarbeurs Utrecht

5 juli 2022

De vooruitzichten met betrekking tot COVID-19 zijn erg positief. Het vaccinatieprogramma in Nederland is goed op gang gekomen en uitgaande van de berichten vanuit de overheid en RIVM, is meer dan 80 procent in Nederland gevaccineerd. Tegelijkertijd stelt de BouwBeurs-organisatie, in gesprek met de markt, vast dat nu september net iets te vroeg komt. Daarom is besloten om BouwBeurs 2021 nog één keer te verplaatsen. BouwBeurs 2021 gaat niet door en vindt nu plaats van 6– 10 februari 2023 in de vertrouwde BouwBeurshallen van de Jaarbeurs Utrecht.

Marisa Richter van de BouwBeurs: “Dat de beurs dan door moet gaan is evident, want de bouw is booming!

Groot enthousiasme

“Het enthousiasme bij de klanten voor BouwBeurs is nu al onverminderd groot”, vervolgt Richter. “Het wordt echt tijd om elkaar weer eens live te zien en te spreken. Een goed gesprek te voeren en alle ontwikkelingen en innovaties in de bouw écht te kunnen ervaren. Met deze verplaatsing zijn we ervan overtuigd dat de BouwBeurs weer als vanouds groot kan worden neergezet.”

Grootste vakbeurs

Bouwbeurs is de grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland en biedt 5 dagen lang een uitgebreid aanbod aan content en contacten. Het is het event waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij elkaar komt. De organisatie doet er alles aan om voor exposanten en bezoekers in 2023 een inspirerend evenement te organiseren.