Bezoek morgen de vakbeurs openbare ruimte, jaarbeurs Utrecht

Artikel delen

Vakbeurs Openbare Ruimte, deze week 27 + 28 september in de Jaarbeurs te Utrecht

beurswebsite

De beursvloer is uitverkocht voor exposanten. Als bezoeker kunt u zich dus verheugen op een compleet aanbod van grensverleggende innovaties, inspirerende ideeën en waardevolle netwerkkansen.

Ontmoet de koplopers in uw zeer relevante vakgebied en ontdek oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Mis deze kans niet om uw kennis te vergroten en uw netwerk te versterken.

Nog geen gratis voucher voor bezoek? Registreer nu en stap binnen in de toekomst van openbare ruimte!

Nog geen voucher? Registreer gratis

Bekijk exposantenlijst

Welke exposant staat waar?

Via het vergrootglaasje naast de zoombalk direct onder de plattegrond vindt u een exposant en de locatie van diens stand.
Of beweeg uw muis over de stands en zie welke exposant er staat.

En wilt u een handig overzicht van de exposanten die u niet wilt missen? Dat kan met de hartjes-iconen die in de uitgebreide exposantenlijst staan, wat verder onder de plattegrond.

Naar de plattegrond

Het Plein | stand 4.4.20

Sinds 2017 staat het Het Plein in hal 4 en ook de komende editie kunt u ze daar vinden. Het Plein heeft in het afgelopen jaar een ontwikkeling doorgemaakt van een samenwerkingsverband voor de beursdeelname naar een succesvol kennisplatform. Op de nieuwe website worden jaarrond innovaties, tips, kennis en adviezen gedeeld en er hebben twee vakexcursies plaatsgevonden die hoog zijn gewaardeerd door de doelgroep.

Lees meer

Help, de Omgevingswet verplicht participatie. Wat nu? Arttenders | stand 4.6.57

Wat betekent participeren binnen de Omgevingswet precies? Het gaat verder dan alleen maar voldoen aan de wettelijke vereisten. Het draait om het actief betrekken van alle belanghebbenden, het creëren van openheid en transparantie, het samenwerken over de grenzen van domeinen en het zoeken naar innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen. Kortom, het gaat om het vormgeven van een toekomst die sociaal duurzaam is.

Lees meer

Ook dit jaar verzorgt NL Greenlabel lezingen in hun eigen theater. Hieronder vindt u het programma voor woensdag. Ga voor de lezingen op donderdag én de lezingen in andere zalen naar het volledige programma.

Een groene en gezonde leefomgeving is altijd goedkoper. NL Greenlabel theater
(beursvloer, hal 2)
Do. 28 sept | 13:30 – 13:55

Een groene en gezonde leefomgeving; daarvoor staat de Provincie Zuid-Holland. Speciaal hiervoor is een subsidie in het leven geroepen en waar nog volop middelen in zitten. Kom naar de lezing om hier meer over te horen en/of bezoek het Inspiratieplein (hal2, stand 2.3.40) waar beide dagen medewerkers van de Provincie Zuid-Holland paraat staan voor vragen rondom hun subsidie en de kansen die het biedt voor gemeenten en marktpartijen.

Lees meer

Tot de 27 of 28 september in de Jaarbeurs Utrecht! Openingstijden: iedere dag van 9.00-16.00 uur