CARLISLE® presenteert nieuwe website

Artikel delen

De Europese groep CARLISLE® Construction Materials presenteert zich met een volledig vernieuwde website op www.ccm-europe.com. Op het eerste gezicht scoort de site met een moderne, open vormgeving en een intuïtieve, op de doelgroep afgestemde navigatie, waardoor architecten en planners, installateurs, vakhandelaren en industriële bouwers nog sneller over de benodigde informatie kunnen beschikken.

 Water – en luchtdichtende systemen uit één hand

“Bij CARLISLE® ontwikkelen we ons voortdurend van een product naar een systeemleverancier. Deze transformatie wordt nu ook weerspiegeld op onze nieuwe website, die zich richt op het oplossingsconcept en de eisen van onze klanten”, legt Klaas Kortegast, VP Sales & Marketing CARLISLE® CM Europe, uit. “CARLISLE® staat voor betrouwbare water- en luchtdichtende oplossingen, en dat komt nu ook digitaal tot uiting”, voegt hij eraan toe. Daarom zijn er vanaf nu ook geen aparte productwebsites meer, zoals voorheen bijvoorbeeld voor de merken RESITRIX® en HERTALAN® werd gehanteerd. Alle productmerken en diensten van het concern zijn geïntegreerd in de corporate website.

Klaas Kortegast, Vice President Sales & Marketing at Carlisle Construction Materials

Focus op gebruiksvriendelijkheid en service

“Met de herlancering van onze website zorgen we ervoor dat onze klanten overal en altijd gemakkelijk en snel toegang hebben tot onze diensten en informatie”, benadrukt Felix Ludes, Hoofd Marketing Europa bij CARLISLE®. Naast de verbeterde gebruiksvriendelijkheid en prestaties van de site, ligt de nadruk hier duidelijk op de diensten van CARLISLE.  Klaas Kortegast vat samen: “Onze nieuwe website verenigt nu alle productmerken in Europa onder één dak. Met onze oplossingen en systemen en ons verder groeiende productportfolio komen we tegelijkertijd nog dichter bij onze klanten.

Over CARLISLE® CM Europe

CARLISLE® Construction Materials BV maakt deel uit van de Europese CARLISLE® Construction Materials groep (CCM Europe). Samen met haar zusterondernemingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië werd
in 2022 een jaaromzet van meer dan 250 miljoen euro gerealiseerd. Daarmee is CCM Europe de grootste Europese EPDM-fabrikant in deze sector.

De groep telt momenteel meer dan 600 medewerkers en richt zich op de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige waterdichtingsproducten voor dakbedekking, gevel en structurele afdichtingscomponenten.

CARLISLE® CM Europe kenmerkt zich door een doordacht productportfolio, vooral rond het materiaal EPDM, competente, praktijkgerichte advisering en opleiding alsmede een uitgebreide, betrouwbare dienstverlening. De beproefde productmerken RESITRIX®, HERTALAN®, ALUTRIX®, HARDCAST®, ECOLAN® en ARBO® zijn verenigd onder het overkoepelende merk CARLISLE® CM Europe.

Het moederbedrijf is CARLISLE® Companies Incorporated in de VS met een jaaromzet van 6,59 miljard US-dollar in 2022.

website: https://www.ccm-europe.com/nl