CPE opent 21ste dak- en gevelwinkel in Turnhout.

Artikel delen

CPE, de B2B-specialist in dak- en gevelbekleding, opende op 6 oktober een nieuw filiaal in Turnhout. Met deze strategische uitbreiding wil CPE de professionele dakdekkers en gevelbouwers in Turnhout en omstreken nog beter bedienen. Dit nieuwe filiaal past in de filosofie van CPE om te blijven groeien en dicht bij de klant aanwezig te zijn. Inmiddels is dit in totaal de 21ste vestiging in Nederland en België. 

De nieuwe winkel in Turnhout biedt een breed assortiment A-merken aan van water-, wind- en luchtdichtingsmaterialen voor dak en gevel, gevelbekleding, dak- en gevelisolatie, circulaire oplossingen en diverse aanvullende producten. Professionele dakdekkers, aannemers en gevelbouwers kunnen bij CPE rekenen op een klantgerichte aanpak waarbij service en technisch advies centraal staan.

“We zijn verheugd om de opening van onze 21ste winkel, de 9e winkel in België, aan te kondigen”, zegt Ward Peeters, Commercieel Directeur bij CPE. “Deze nieuwe vestiging in Turnhout vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in de voortdurende groei van CPE. We kijken er met veel enthousiasme naar uit om professionals in Turnhout en omgeving te ondersteunen en een bijdrage te leveren aan het succes van hun projecten.”

Team turnhout v.l.n.r. Cas Luyten Cedric Bossaerts

Over CPE

CPE, opgericht in 1988 en dochterbedrijf van Tectum Group, is een B2B-groothandel gespecialiseerd in producten voor daken en gevels. Met 21 vestigingen verspreid over België en Nederland en een webshop, streeft CPE ernaar om professionals in de bouwsector te voorzien van hoogwaardige materialen, innovatieve oplossingen, uitzonderlijke service, technische- en projectondersteuning. Dankzij het uitgebreide productassortiment en de klantgerichte aanpak is CPE uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor bouwprojecten van elke omvang.