Dakdekkersbedrijf doet beroep op opdrachtgevers

Artikel delen

Denk mee in mogelijkheden en gooi de economie niet onbewust op slot.

Als dakdekkersbedrijf bevinden wij ons in de buitenlucht en buiten bereik van bewoners of gebruikers van objecten. Onze storingsdienst staat dan ook paraat voor alle dak en dak-gerelateerde storingen. Voor planmatig onderhoud/renovatie hoeven wij ook niet binnen te zijn. Wij regelen o.a. onze eigen toilet- en schaftvoorzieningen en indien nodig regelen we een voorziening om buitenlangs het dak op te kunnen als deze er niet is. En voor andere zaken zijn vaak ook goede oplossingen te vinden. Daarbij is ons personeel goed geïnstrueerd, staat veiligheid bovenaan, volgen we hierin het landelijk advies vanuit het RIVM en houden we de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Daar waar het Corona-technisch op dit moment niet goed uitvoerbaar is, dan zullen wij dat zelf ook kenbaar maken.

Schoolonderhoud juist nu!

We hebben nu een paar verontrustende berichten gekregen dat we niet kunnen of mogen komen, i.v.m. de school of het gebouw op slot zit. Of doordat besloten is om al het onderhoud tot nader order uit te stellen en wij als dakdekker daardoor ook niet mogen komen i.v.m. “één lijn trekken of de beeldvorming”. Wij respecteren dit. Maar we willen wel meegeven dat een dicht gebouw of school juist ideaal is voor preventief of planmatig dakonderhoud (o.a. geen geluidsoverlast). Daarnaast is de verwachting dat de Corona-tijd nog wel een flinke tijd aanhoudt, daarom het verzoek aan opdrachtgevers met een alle-onderhoud-on-hold-crisis-beleid het op een meer pragmatische benadering in te richten. Wij denken hier graag in mee.
Gelukkig zijn er ook veel opdrachtgevers die bijvoorbeeld vragen of het onderhoud aan hun scholen naar voren geschoven mogen worden.

Het is een bijzondere en hectische tijd, waarbij we met elkaar, met de kennis en maatregelen van nu, er het beste van moeten maken. Let goed op jezelf en elkaar!

 

Van Venrooy dakbedekkingen gaat door (daar waar mogelijk) in deze Corona-tijd.

meer informatie: https://www.vanvenrooy.nl/een-verzoek-aan-toekomstige-opdrachtgevers-denk-mee-in-mogelijkheden-en-gooi-de-economie-niet-onbewust-op-slot/