Derde Dakcursus Platte daken 2021

Artikel delen

Aan de vierde 7-daagse Dakcursus van 2021 namen 24 personen deel. Van deze 24 namen 23 cursisten deel aan het examen, van hen behaalden 19 cursisten direct het diploma, een slagingspercentage van 82%. De hoogste examencijfers werden behaald door Leonard Gijssen van Tectum Roofcomfort uit België, hij ontving een mooie sculptuur van De Dakconnaisseur. Eervolle vermeldingen waren er voor Mark Hooijberg van NDA en Selwaan Alzahawi van Erdo B.V. .De cursus werd gemiddeld met een 8,1 gewaardeerd.

De eerstvolgende Dakcursus start op 12 januari 2022, in deze cursus kunnen nog een beperkt aantal deelnemers geplaatst worden. De cursus is vooral bedoeld voor nieuwe instromers en doorstromers in de dakbedekkingsbranche en voor medewerkers van corporaties, gemeenten en aannemers die in relatief korte tijd veel kennis willen vergaren over alle facetten van het platte dak. Meer informatie over deze en andere cursussen kunt u terugvinden op onze site www.bdaopleidingen.eu.

Het totale cursusoverzicht voor 2022 van BDA Dak- en Gevelopleidingen kunt u telefonisch aanvragen op nummer 085-4871910 of via info@bdaopleidingen.nl.

Van links naar rechts: Selwaan Alzahawi van Erdo, Paul Verkaik van BDA Opleidingen, Leonard Gijssen van Tectum Roofcomfort uit België en Mark Hooijberg van NDA.