Firestone dakbedekking wordt Elevate

Artikel delen
Al 40 is Firestone een begrip in de branche. En als Elevate gaat de Holcim Group dit naar een nog hoger niveau brengen : “wij gaan de uitdagingen aan waarmee u vandaag wordt geconfronteerd, terwijl wij de manier waarop we morgen bouwen, verder zullen ontwikkelen.”

”Meer nog dan een naamsverandering, zullen wij ons verdiepen in het leveren van producten en oplossingen van de hoogste kwaliteit die ervoor zorgen dat u klaar bent,” aldus Holcim: “nu, en in de toekomst. Verder gaan we actief investeren in nieuwe manieren om de klant dag in dag uit beter te kunnen ondersteunen.”

“Zoals altijd zijn wij er om expertise en partnerschap te bieden wanneer u als opdrachtgever dat nodig heeft. De komende maanden zullen we het merk Elevate uitrollen. Blijf tot die tijd de Firestone-site gebruiken voor alle productinformatie en technische documentatie. En maak u geen zorgen: als we wijzigingen doorvoeren, sturen we u automatisch door naar de juiste plek.”

Bekijk onze film:

Onderdeel van Holcim Building Envelope

Elevate zal deel uitmaken van Holcim Building Envelope, het nieuwe expertisecentrum voor oplossingen voor de bouwschil binnen de wereldwijde Holcim Group. Firestone Building Products wordt Holcim Building Envelope, een krachtige portfolio van gerespecteerde merken die baanbrekende oplossingen voor de bouwschil bieden aan commerciële en residentiële klanten over de hele wereld.

“Wij engageren ons voor het ontwikkeling van producten en oplossingen die bestand zijn tegen de elementen en tegelijkertijd bijdragen aan een gezondere planeet.”