Haal meer uit je dak, in Den Haag van 3-22 oktober

Artikel delen

Haal meer uit je dak!

Ontdek tussen 3 en 22 oktober 2023 wat er op daken in Den Haag gebeurt en mogelijk is. Kom ook en doe nieuwe ideeën op tijdens kennis- en netwerkbijeenkomsten. En bezoek optredens van artiesten en cabaretiers op bekende en bijzondere daken in de stad. De toegang is gratis.

 

Programma 3 t/m 22 oktober

Uit je Dak trekt tussen 3 en 22 oktober door Den Haag. Op verschillende plaatsen en daken organiseren we voor jong en oud optredens, activiteiten, kennissessies en netwerkbijeenkomsten. Weten wat er allemaal gebeurt? Bekijk hieronder het programma en doe mee!

 

Bij elk programmaonderdeel staat de locatie genoemd. De optredens vinden grotendeels plaats op bekende daken verspreid over de stad.

Voor de kennisbijeenkomsten is er, tenzij anders vermeld, elke week een vaste thuisbasis. In de eerste week (3-8 okt) vinden ze plaats op het dak van Bleyenberg aan de Grote Markt. In de tweede week (9-15 okt) is dat het Dakpaviljoen Zuidwest, bij het winkelcentrum aan de Leyweg. De laatste week (16-19 okt) is het Dakpaviljoen Statenkwartier, bij Museon-Omniversum het kloppend hart van Uit je Dak.

Bekijk het hele programma