Life Time Achievement Award voor Hans ter Horst

Artikel delen

In een overvolle zaal in Egmond aan Zee heeft Benno Nijenhuis, hoofd marketing CCM, collega Hans ter Horst in het zonnetje gezet. Door het vakblad Roofs is Hans  vanuit de dakenbranche onderscheiden met een Life Time Achievement Award voor zijn jarenlange bijdrage aan de (EPDM) dakenmarkt.

Hans ter Horst is in 1986 gestart binnen de dakenmarkt bij het toenmalige kunststof en isolatiebedrijf Kooij Enschede. Hier heeft hij de eerste EPDM stappen gezet met Firestone, waarna hij 10 jaar later bij Phoenix Benelux bvba in dienst kwam. Via even een uitstapje bij Boko BV Dakbedekkers van ruim 8 jaar is hij in 2013 gestart bij,  de samensmelting van de dakproducent Phoenix (enkele jaren onderdeel van ContiTech) en Hertalan, het huidige CCM (Carlisle Construction Materials)

 

Vanuit 44 jaar werkzaam leven waarvan ruim 36 jaar binnen de dakenbranche mag Hans ter Horst eind dit jaar afscheid nemen van zijn CCM! En mag hij, inmiddels op zijn 68 ste met de Life Time Achievement Award gaan genieten van een nieuwe fase in zijn leven, samen met zijn echtgenote Renée.

bekijk de korte filmpjes:

IMG_2415

IMG_2414