Luc Leroy volgt Paul Hesselink op als nieuwe CEO van Kiwa

Artikel delen

De huidige COO Luc Leroy is benoemd tot CEO van Kiwa met ingang van 1 oktober 2023. De benoeming betekent de volgende stap in Kiwa’s ambitie naar de toekomst. Luc’s ervaring, gedrevenheid en vaardigheden zullen Kiwa in staat stellen haar groeiambitie waar te maken.

“Ik ben verheugd en vereerd om de rol van CEO van Kiwa te aanvaarden”, aldus Luc Leroy. “De afgelopen jaren heb ik deel uitgemaakt van de sterke ontwikkeling en groei van Kiwa, dankzij het niet aflatende vertrouwen en de steun van alle mensen die deel uitmaken van onze geweldige Kiwa-familie. Ik ben er trots op deel uit te maken van die familie, trots op ons bedrijf, trots om de Kiwa-strategie voort te zetten en nieuwe hoofdstukken te creëren in ons lopende verhaal. De komende tijd bouwen we voort op onze huidige strategie met focus op het verstevigen en verstevigen van onze marktpositie, om zo een echt mondiaal bedrijf te creëren.”

In de afgelopen 21 jaar, vanaf 2003 heeft Paul Hesselink als CEO Kiwa begeleid op een reis van snelle groei, diversificatie en globalisering, terwijl hij tegelijkertijd een sterke cultuur onder de medewerkers opbouwde en in stand hield. Paul blijft tot het einde van het jaar bij Kiwa en draagt ​​zijn taken over aan Luc Leroy. Vanaf begin 2024 zal Paul een rol gaan spelen als strategieadviseur voor Kiwa, het moederbedrijf SHV en als pleitbezorger voor de sector Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC) in het algemeen.

Luc Leroy en Paul Hesselink

Paul verklaarde: “Sinds 2003 heb ik het voorrecht gehad om als CEO bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van Kiwa. Nu heb ik de beslissing genomen om een ​​andere rol op me te nemen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde familie van bedrijven met meer dan 10.000 collega’s, die vanuit 40 landen over de hele wereld werken, vertrouwen creëren en vooruitgang stimuleren voor veel klanten in een grote verscheidenheid aan markten, met een omzet van meer dan 1 miljard euro. Als lid van de SHV-bedrijvenfamilie is Kiwa vastberaden, gemotiveerd en klaar om de volgende stappen te zetten. Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en gaan bereiken!”

“Ik kijk er enorm naar uit om op die stevige en stevige basis verder te bouwen aan ons mooie bedrijf, samen met alle collega’s en andere stakeholders”, besluit Luc. “We streven volledig naar verdere groei, een ambitie die wordt gedeeld met en ondersteund door SHV. In volatiele tijden en snel veranderende markten houdt Kiwa stand. We zijn een solide, geweldig bedrijf dat vertrouwen opbouwt en uitstraalt, klaar om uitdagingen om te zetten in successen.”