Opening van SKY vakcentrum Dak & Gevel

Artikel delen

Hoewel alles al een behoorlijke poos af was moest de officiële opening vanwege corona nog op zich laten wachten. Uiteindelijk was het vorige maand dan eindelijk zo ver; alle klanten en geïnteresseerden waren welkom op de Ladonkseweg 1B te Boxtel om het nieuwste kenniscentrum te bekijken en te beleven. SKY Vakcentrum voor dak & gevel is dé plek om inspiratie en kennis op te doen op het gebied van daken.

SKY biedt een inspirerende showroom, waar diverse dak- en gevelsystemen en materialen worden getoond, er is een ruim multimedia lokaal voor vergaderingen, workshops en het theoretische gedeelte van de cursussen die er ook gehouden worden. SKY biedt ook twee grote cursusruimten waar vakmensen en leerlingen o.a. kunnen leren solderen of met EPDM leren werken. En aan een mooie kantine ontbreekt het ook niet wat het geheel helemaal afmaakt.

Er was een vol programma: zo werden er verschillende demonstraties gegeven in de cursuszalen; er werd gesoldeerd, geklopt, gefelst, gelijmd en ga zo maar door. Er waren verschillende leveranciers aanwezig zoals Nedzink, Cupa PIZARRAS, Skylux en Zoontjes, CCM en Unilin.

Uiteraard ontbrak het ook niet aan een lekker hapje en drankje en konden bezoekers als kers op de taart ook nog een rondleiding door de zetterij en productiehallen krijgen. Kortom het was een dag die ondanks het slechte weer zeer succesvol is geweest, de belangstelling was enorm. Schrijf je in voor evenementen en hou daarom de website https://www.zinkunie.nl goed in de gaten.