Personalia: Ronald van Gent benoemd als Technisch manager Bauder

Artikel delen

Bauder, toonaangevende producent van daksystemen in Europa, kondigt met genoegen de benoeming aan van Ronald van Gent als hun nieuwe technisch manager. Met een uitgebreide achtergrond als technisch specialist op gebied van technische consultancy, certificering en daksystemen wordt Ronald van harte welkom geheten bij de Bauder familie.

Ronald van Gent

Ronald gaat vanaf 1 januari 2024 binnen Bauder mede verantwoordelijk worden voor de technische strategie van de organisatie, het bevorderen van innovatie en het waarborgen van de hoogste kwaliteit en veiligheid binnen Bauder. Tevens wordt Ronald het eerste aanspreekpunt als het gaat om wet- en regelgeving binnen Bauder.

“De komst van Ronald past uitstekend binnen de ambitie van Bauder Nederland om zich verder te positioneren als producent van complete daksystemen,” aldus Frank Ponjée, General Manager Bauder BV

Ronald van Gent is 11 jaar in dienst bij Kingspan Insulation,  waar hij verschillende functies heeft bekleed, de laatste jaren als Certification Engineer.