Samenwerking tussen Hütter Safety, Protect Valbeveiliging en Kedge Safety Systems

Artikel delen

Hütter Safety, Protect Valbeveiliging en Kedge Safety Systems: drie bedrijven met kennis en ervaring in valbeveiliging slaan de handen ineen en gaan een samenwerking aan. Een stap die in de huidige markt goed aansluit bij de behoefte van klanten.

Kedge Safety Systems is bekend van het verkleefde ankerpunt, waardoor boren in daken niet meer nodig is. Een innovatieve oplossing dat het CE keurmerk draagt. Hütter Safety kennen we als producent van de Scope constructief bevestigde ankers en kabelvalbeveiliging. Protect Valbeveiliging is bekend als totaalinstallateur om elke situatie veilig in te richten. Het gezamenlijk DNA van de afzonderlijke bedrijven bestaat uit innoveren, samenwerken en is gericht op een volledig systeem voor veiligheid vanuit de al jaren geleverde kwaliteit.

“Binnen de samenwerking zullen Kedge en Protect Valbeveiliging de Scope valbeveiliging producten onder de naam KEEPR als private label gaan vermarkten. Protect Valbeveiliging zal hierin zorgdragen voor de juiste installatie,” aldus Rik Zwama CEO- partner van Hütter Safety. Marthijn van Lindenberg, bedrijfsleider bij Kedge vervolgt: “de gekozen samenwerking staat voor stabiliteit, continuïteit en betrouwbaarheid en is ingericht voor nieuwe (complexe) samenwerkingsprojecten.”

Links Marthijn van Lindenberg, bedrijfsleider Kedge en tweede van rechts Rik Zwama CEO- partner Hütter Safety