Vakbeurs Daken & Zaken op 15 november: meld u aan voor gratis entreekaart

Artikel delen

Kiwa is ook dit jaar weer aanwezig met vertegenwoordigers vanuit al onze disciplines: Dakadvies, Geveladvies, Testing, Certificatie en Opleidingen, tijdens de dakenvakbeurs op 15 november. Dit keer in het Expo te Houten.

Kiwa bestaat 75 jaar en binnen onze organisatie is Kiwa BDA is al ruim 45 jaar een begrip in de dak- en gevelbranche. U kent ons van testen, inspectie, certificatie, consultancy en opleidingen. Afgelopen jaren ligt de focus op de ontwikkeling van innovaties, duurzaamheid, solar, groendaken en waterretentie, naast onze reguliere werkzaamheden. Wij hebben een brede kennis op het gebied van wet- en regelgeving , zoals de Wet kwaliteitsborging en Europese normen. Wij zijn op dit moment bezig met de herziening van de Vakrichtlijn Gesloten Dakbedekkingssystemen. Kiwa BDA Testing heeft een nieuwe testopstelling voor brandtesten op dakconstructies met zonnepanelen.

Al deze ontwikkelingen tonen wij u graag op de vakbeurs Daken & Zaken. Of u nu een opdrachtgever bent met specifieke projectgerichte vragen, een fabrikant die een product wil laten testen of een dakdekker of vastgoedeigenaar, u bent van harte welkom op onze stand! Een breed kennisteam van Kiwa staat klaar om u te woord te staan. U vindt Kiwa BDA op standnummer 18

DAKEN & ZAKEN 2023

DAKEN & ZAKEN is dé vakbeurs voor de platte en hellende dakenbranche. Opdrachtgevers, leveranciers en verwerkers binnen de dakenbranche ontmoeten elkaar en kunnen van gedachten wisselen.

De toegang voor deze beurs is gratis.

Meld u aan als beursbezoeker op: www.dakenenzaken.nl

Datum & locatie

Woensdag 15 november 2023 van 10.00 – 18.00 uur

EXPO HOUTEN

Adres: Meidoornkade 24, Houten

Bekijk ook nog even het filmpje van 2022: