Van Venrooy verlaat NDA

Artikel delen

Dakdekkersbedrijf Van Venrooy heeft besloten de NDA (Nederlandse Dakdekkers Associatie) te verlaten om volledig zelfstandig verder te gaan.

Dat zal ook betekenen dat van Venrooy, als grondlegger van Dakbehoud Nederland zal gaan stoppen met deze formule. Dakbehoud Nederland is een landelijke opererende organisatie voor het onderhoud van daken en inmiddels onderdeel van de NDA. Wel zal uiteraard van Venrooy dakbedekking zich volledig blijven concentreren op zijn eigen onderhoudsdienst voor het beheer en onderhoud van daken. 
Ruud van Venrooy, directeur Van Venrooy: “We gaan in goede harmonie uit elkaar. We hebben een hele mooie periode gehad waarbij we zowel individueel, maar ook als groep gegroeid zijn. We zijn als Van Venrooy tot de conclusie gekomen dat we de volle focus op ons eigen bedrijf willen hebben.”

Directieleden Wim, Sandra en Ruud van Venrooy

Van Venrooy stapt door het verlaten van NDA ook als aandeelhouder uit Coninko de inkooporganisatie van o.a. NDA. Ook wordt inmiddels aangegeven dat men stopt met het lidmaatschap van Coninko en de eigen inkoop weer zal gaan regelen.

Ondanks dat NDA het besluit betreurt, kijkt men positief naar de toekomst.

Mark Hooijberg, directeur NDA: “We zijn als NDA samen bezig met een enorme ontwikkeling, op allerlei gebieden. De eerste elementen zijn zichtbaar en er volgen er nog veel. We gaan als groep van bedrijven vol vertrouwen en vol energie door op de ingeslagen weg. Wij wensen Van Venrooy alle succes voor de toekomst”.