Werkplatform in hoogte te verstellen met accu-boor

Artikel delen

Altrad Fort, dat kleine bouw­machines, kruiwagens, trilplaten, betonmolens, bouwmaterieel en gereed­schappen levert, komt met een wel heel handig werkplatform. De Mauermat platformen zijn niet alleen leverbaar in een werkbreedte van 2 tot wel 5,5 meter, ze zijn in hoogte verstelbaar.

En dan niet zoals een traditioneel elektrisch werkplatform, maar heel simpel met een accuboor. Een stroomaansluiting op het werk is dus niet nodig en dat levert flink gebruiksgemak op.

De platformen zijn een handig alternatief voor een rolsteiger of een hoogwerker. Eerstgenoemden zijn altijd lastig op te bouwen, zeker voor iemand die alleen werkt, en hoogwerkers zijn vaak aan de forse kant, moeilijk op de bouwplaats te krijgen en aan de prijs.

De kleinste variant van de Mauermat heeft een platformlengte van maximaal 3,5 meter, kan tot 1,77 meter de hoogte in en heeft een hefvermogen van 1.500kg. De grootste variant kan tot 2.000kg heffen, heeft een platformlengte van 5,5 meter en kan tot wel 3 meter de hoogte in. De werkplatforms kunnen op wielen geleverd worden, zodat ze makkelijk te verplaatsen zijn.

Altrad Fort
www.altradfort.nl